vergelijk de zilverprijzen

Zilver verkopen in Eindhoven

Wat is het beste adres

Je hebt nog oud zilver in de kast liggen waar je al jaren niets mee doet. Als je dat contant wil maken zoek je natuurlijk naar het beste adres. Een betrouwbare inkoper die een eerlijke prijs geeft. En met eerlijke prijs bedoelen we natuurlijk gewoon de hoogste prijs. Want waarom zou je in Eindhoven je kostbare zilver verkopen voor een lage prijs als je een paar panden verderop voor hetzelfde zilver een hoge prijs ontvangt?

Winkeltje of internet

De meeste inkopers van oud goud en zilver zitten in een winkeltje de hele dag te wachten totdat er iemand langskomt met uit erfenis verkregen bestek, vorken, lepels, juliana guldens en rijksdaalders en noem maar op wat opa of oma hebben bewaard. Het ligt al generaties lang in een kast en niemand doet er iets mee.
Dus ga je met jouw vondst in Eindhoven langs een paar juweliers. En dan kom je er achter dat die juwelier winkeltjes een commerciële truc gebruiken. Ze bieden contant een heel lage prijs maar tegelijk geven ze er een waardecoupon bij die recht geeft op 20% korting als je een nieuw artikel in hun eigen winkeltje koopt. Een duur artikel.
Dat klinkt heel sympathiek maar als je achteraf terug rekent dan heb je jouw antieke zilver gratis weggegeven. En je hebt er iets voor terug dat je anders nooit gekocht zou hebben. Helaas trappen veel mensen in deze truc.
Op internet zijn vele betrouwbare inkopers te vinden die wél een redelijke prijs geven voor jouw oude zilver.
Die inkopers zitten in een kantoor en niet op een dure A-locatie in een winkelpand. Die inkopers lezen een paar keer per dag hun email uit of ze nemen hun telefoon op. Ze zijn druk bezig met hun andere werk. Met andere woorden: hun kosten zijn laag en de zilver inkoop is hun bijverdienste. Daardoor kunnen ze met een veel lagere marge (dus voor jou een veel hogere inkoopprijs) werken.

Wie zijn dan die betrouwbare en hoog biedende internetbedrijven

Je kunt een hele dag op internet zoeken en dan na veel uren zoeken heb je het juiste adres gevonden.
Maar er is ook een andere snelle mogelijkheid met hetzelfde resultaat. En dat is deze website. Wij hebben al dat uitzoek werk al voor jou gedaan. Onze website haalt automatisch de inkoopprijzen op van vele tientallen websites en laat de top-10 zien van de hoogste prijzen. Elke 5 minuten worden de prijzen bijgewerkt. Helemaal gratis!

Waarom doen we dit

We zijn een internetbedrijf dat het geld verdient met advertentie-inkomsten. We zijn dus geen inkoper.

Verkopen op afstand

De inkopers doen graag zaken met jou. Hun inkopen geschieden voor het grootste deel via de post (pakketdienst). Na ontvangst testen ze het zilver en ze laten jou weten hoeveel de opbrengst is. Via de bank wordt dezelfde dag de opbrengst naar jouw bankrekening overgemaakt. De inkopers op die op deze website staan zijn allemaal betrouwbaar. Onbetrouwbare inkopers zijn door ons geblokkeerd.

Wie geeft de hoogste prijs voor zilver in Eindhoven

Laat deze website zijn werk doen en kijk op de vergelijk pagina wie vandaag het meeste geld geeft voor jouw oude zilveren bestek of ander sloopzilver.

 

BLOG